Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 16. mai 2011

Odin og Draumur

Her gå hverdagen i full fart. Jammen går det med mye tid på to hunder.Her er det trening og turer på løpende bånd.Draumur prøver å dempe denne lille rabagasten av en lillebror, så Draumur har faktisk roet seg en del. Han prøver å være flink gutt, men ikke alltid like lett når lillebroren gjør alt han kan for å pøble det til. Men Draumur er flink for det meste.Jeg føler at ørene har åpnet seg litt igjen, og faktisk virker innimellom.Odin lever bare i nuet.Han er kjempeflink til å komme på innkalling og krever godbiter for enhvert arbeid.
Draumur og Odin er forskjellige både i sinn og skinn. Der Draumur er litt stressa, tar han andre livet med ro. Odin spiser mer enn Draumur noen gang har gjort( og helst maten til Draumur).Odin er en kraftig plugg, der Draumur er tynn og spe.

Odin er nå 7 mnd og blitt stor gutt. Er litt i spøkelsesalderen om dagen. Ikke mye han er redd, men i dag ble han kjemperedd et plastikktroll som sto ved en butikkdør. Den var ca.30 cm.høy og kjempeskummel.( ja,ja, pent var ikke trollet, men det var da voldsomt da)Men er det bare plastikktroll han skal være redd får vi være fornøyd :-)


'

Odin har vokst mye.I dag måtte han på vekta, og den stoppet på 12 kg. Altså en røsslig kar. Odin er mye grovere i kroppen enn Draumur,kortere, nesten like høy og bare en halv kg. lettere.

Draumur sover alltid med et halvt øye åpent.Tenk om det skjedde noe han gikk glipp av.Draumur er avhengig av å ha oversikt over hvor hver enkelt i huset er,så da kan man ikke sove for tungt.Ja, også må man kikke opp om matmor er her med dette kameraet igjen.Aldri fred å få.

Her ligger begge gutta på stuegulvet. Utrolig hvor forskjellige de er i all sin likhet.


Vi ønsker alle en fantastisk 17.mai feiring!

2 kommentarer:

  1. De er jo så vakre begge to:) Ha en flott 17. mai!

    SvarSlett
  2. Store flotte guttebasser ;) GOD 17 MAI!!

    SvarSlett