Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

torsdag 15. april 2010

Draumur

Vi har nå bestemt oss for at tiden er inne for å oppfylle en av våre drømmer, nemlig det å skaffe oss en hund. Drømmen har vært der lenge, men vi synes ikke det er riktig å skaffe oss hund og samtidig jobbe 8-9 timer pr. dag.

Valget falt på Islandshund, en bestemt liten kar med nydelig utseende. Vi er jo spent, siden vi ikke har møtt den lille karen ennå. Han kommer til oss den 14 mai, hvor vi er heldig å få bli med på et Islandshundtreff. Det skal bli godt å bli litt kjent med rase og hund før vi reiser hjem med vårt nye familiemedlem. Blir en spennende tid.


Dette er nesten som et kort svangerskap dette her. Vi venter, mens det stadig skjer nye anskaffelser i heimen. Nå har vi bilbur, bånd, leker, osv.osv. Alle gjør noen små innkjøp, mens vi venter. Fortsetter dette blir Draumur en velutstyrt hund innen han flytter inn midt i mai.

Men dette er jo også en måte å glede oss på.

2 kommentarer:

  1. Så gøy å få muligheten til å følge med på Draumurs liv!!

    Dere har virkelig noe å glede dere til også...for Draumur er virkelig en helskjønn fyr!

    SvarSlett
  2. Ja, vi gleder oss. Vi merker at vi går litt i spenning. Siden vi ikke har hilst på han veit vi jo ikke helt hva vi går til selv om vi kan tenke oss noe. Men det skal bli en spennende ny periode i livet vårt.Og det er akkurat tiden for det nå når ungene "flyr ut av redet".

    SvarSlett