Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

torsdag 31. desember 2015

Godt nytt år!

Ja så er vi her igjen da... ved årets slutt og et nytt år som står og venter...


Det som er fint med nyttår er at man kan velge, kikke bakover, eller fremover . Bakover er alle erfaringene og alle valgene man har gjort, mens fremover ligger alle mulighetene...

2015 ble som alle andre, et travelt år... ja og nå når vi er bare to voksne her hjemme, så må jeg jo innrømme at vi lager "travelheten" helt selv. Det har igjen vært et år fylt med hund og hundeaktiviteter. Mye trening, mange flotte turer, konkurranser, sosiale tilstelninger.. ja rett og slett mye hund...
Har mye hygge å takke denne gjengen for:


Med tre flotte karer her hjemme, så må det jo bli mye hund...

Odin: han har rukket å bli 5 år, og viste oss i 2015 at han også skulle bli mann :-) La seg ut en hel størrelse i brystkassa ( når vi målte refleksvesten i høst) og det er jo på tide når man er pappa til 10 og bestefar attpå... Odin er den kloke... den som veit hva du sier, og er den som ser inni sjela di.. Ikke den tøffeste, men fortsatt sjefen i flokken... og jo eldre ha blir, jo mer kosete blir han..

Snorri: Han har blitt 4 år, og har han blitt voksen?? ha,ha,ha, er litt usikker. Snorri har liksom alltid vært voksen og klok. Har gjort det knallbra i agility i år... men som mange veit avslutta vi også karrieren. Så da får vi lete etter nye utfordringer. Men grunnet hoftene skal han fortsatt trene og ha det gøy med agility.... Snorri har i 2015 gjort en kjempeflott jobb med å oppdra Therron.. En fantastisk oppdrager rett og slett. Snorri er den som alltid er ute etter mat, oppmerksomhet og kos. Må alltid passe litt på vekta... men er den mest solide Islandshunden jeg veit om..


Therron: Han er lillegutten i huset. For en herlig fyr.. og for et arbeidsjern...... Vi må passe oss for å ikke behandle han som en valp for alltid... han er ved utgangen av året 18 mnd og ca. 4,5 kg, og ikke minst klar for agilitystart. Therron har bra grunntrening, men vi har mye igjen... Men jammen skal vi ha mange flotte utfordringer med denne mannen fremover.. bruddet fra i fjor er grodd fint og han elsker å jobbe.. Og gjør ikke mor god nok jobb på bana, så kjefter han så godt han kan... Skjerp deg...
Therron har litt "frikort" her hjemme, både hos de store gutta og oss voksne... "litt" bortskjemt kanskje .....Så har jeg lært hvor deilig lettvint pelsen til Islandshunder er...... dette er en annen liga... Men lillegutt er verdt det.. super type.. gleder oss til å gå på nye utfordringer...Therron dekker behovet for alle kjæledyr. han er hund, oppfører seg som en katt og papegøye.og har tilnavnet rotta..

I forhold til hundene har jeg mange ønsker for 2016. Det viktigste er at vi skal ha det morsomt med det vi driver med. Odin og Therron skal fortsette å finne nye utfordringer på agilitybana. Snorri har noen store planer for 2016, men skal trene agility for å holde helsa i sjakk. Jeg skal bli en ennå bedre handler som gir bikkjene mine tydeligere signaler og mer kunnskap på banen.

Det første halvåret i 2016 må jeg holde aktivitetsnivået noe nede... fristen på levering av masteroppgaven er 1.mai... sukk , går fort dit. Har gjort alle intervjuene, men oppgaven må jo også skrives.. dette er et spennende prosjekt, men tar mye tid.. Nå er det siste utdanningen jeg skal ta på denne måten.. gleder meg til prosessen og til å bli ferdig..

Ellers blir det nok kurs på både meg, og jeg skal nok holde noen kurs... starter rett over nyttår med et valpekurs... spennende...

Ellers er jeg heldig å ha to flotte jenter som klarer seg så fint der ute i verden...merker det så godt når de var hjemme i jula . Noe riktig må vi ha gjort, for jammen er de flotte damer... Så forskjellige, men samtidig, sterke, trygge, sosiale, arbeidsomme og flotte damer.. De jobber begge frem mot sine drømmer, de også veldig forskjellige men viktige som gode lederstjerner i livet.

Vi avsluttet 2016 med masse familie. Det er godt å ha familie rundt seg i aller former og fasonger..

Gleder meg til å ta steget inn i 2016, men før jeg gjør det, vil jeg takke alle og enhver for 2015. Det er mange som har gjort dette til det året det har vært.. Gleder meg til å samarbeide og ha det hyggelige sammen med dere i 2016.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN !!!!

1 kommentar: