Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

lørdag 13. juni 2015

Første gang på utstilling.

Ja,ja, så var dagen her, dagen for Therron sin første utstilling. Største utfordring er jo å holde han rein i pelsen.. Ikke mye som skal til før det er kvister og mose blandet inn i pelsen på denne gutten nei.... ( er man gårdshund, så er man gårdshund) Men vi fikk med oss selskap og reise i veg klokka halv sju i dag. Therron hadde med seg dame i dag.. Søta skulle også være med.
Vi stablet oss ved ringen..og jammen ville de at han skulle stilles som papillon. Hvordan det hadde blitt om vi hadde fått resultater aner ikke jeg, for da hadde han blitt dømt i en rase han ikke er.. Ja,ja, dette er laaangt unna mitt fagfelt, så jeg henger bare med..

Therron hadde en junior til med seg i ringen.. Men godgutten vår gikk helt eksemplarisk....Ikke noen sak når han bare gjør alt han skal, selv uten alt for mye trening..

Stolt av supergutten vår :-) skulle tro han ikke har gjort noe annet.....

Så var det vår tur på bordet....
Og her er kritikken:

Very well balanced male. good Size and substance, exellent head and pigments, but the ear -set should be much better. Exellent topline, very well angeled, Nice moves, but the ears should be carried more higher...

Ja,ja. sier nå vi.. Hallo, fortell oss noe vi ikke veit. Men ,altså utenom ørene så er denne karen tipp-topp.. ( og det visste vi jo allerede...)

Må si at vi er litt solt av godgutten, men pga ørene fikk vi blått gitt. Damen var visst streng også hørte jeg.. og i min uvitenhet så må jeg si at det høres besnærende ut..;-)

Så skulle jeg vise søta...
Hun var ikke så sikker på dette var noe coolt, men i det hun kom inn i ringen så gikk hun så fint som bare det. Hun fikk også fantastiske kritikker, men ble trukket for å ikke gå men å danse bortover. ( Så Anja, nå må dere øve på å gå ;-)  Hun strakk ikke beina godt nok ut bakover.. men flink jente det....
Se bare hvor flink hun er til å vise seg frem

Så damene fikk seg en fin tur til Jevnaker, vi fikk kommet oss opp til skikkelig tid på en lørdag, og hadde en nydelig dag i solen...
Vi tok bilder etter vi kom hjem også :-)
Og når de små fikk godbiter var det kjapt flere som ville være med på bilde også.. for det har de lært. At fotografering = godbit.

Så en god dag.... selv med blått .. men nå får vi bare se hva som skjer med disse ørene, vi vil prøve han på en utstilling til, til høsten.. Vi gir oss som vanlig ikke uten kamp..
Så lader vi opp til en dag med agility i morgen,.. DET er gøy det...
Og takk for turen Anja og Søta..

1 kommentar:

  1. Veldig fine små :) !
    Og hyggelig å hilse på dere..
    Milla synes det var kjekt med nye venner :)
    Ha en fortsatt fin helg!

    SvarSlett