Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 25. mai 2015

Hund og hund og hund

Som vanlig er det jo litt hund her....

17 mai hadde vi besøk av noen finpyntede barnebarn, og med en hund i full røyting så måtte de til pers med klesrullen før de reiste igjen. Men det er de jo vant med. Her i huset må alle innom "klesrulleskuffen" før de reiser hjem....Alltid en som røyter.. føles slik i hvertfall.
Men gutta er alltid like fornøyd når de stikker innom...
Flotte unger også :-)
 

Mye som skjer ( som vanlig) her hos oss. Odin skal ( forhåpentlig) bli pappa igjen snart. I går stakk vi innom dronninga i Fåvang. Jammen begynner hun å blir stor. Det er såå spennende med den ventetiden...
Hvor har midjen blitt av Kajsa....???
Får besøke henne nå, før hun kun skal ha kun  ro og hvile... Ja Kajsa pleier å være flink på det til vanlig også... men akkurat nå SKAL hun få ro fremover... Har en viktig jobb å gjøre :-) Valping rundt 11 juni tror jeg Hilde sa.. For en spennende tid:-)

Men Runa er i siget.... hun elsker å løpe med gutta når de kommer på besøk.. Ja tror Runa liker å løpe med alle jeg :-) Må jo være der det skjer ..

og Snorri lar seg ikke be to ganger...

Men jammen klarte jeg å fange gjengen samlet... og det er akkurat som med unger. Jo flere det blir jo verre blir det. Se bare her:
 
 
Fire er ikke noen utfordring, en til som vil være med. Men Kajsa blir lei av alt dette fotostresset...

Nesten alle i fokus i hvertfall..... For en herlig bukett.....
en uten pels, en litt tjukkere en vanlig, en som ikke passer helt inn, en som elsker kameraet, og en som absolutt ikke elsker det...Men herlige er de lell....

Så et eget av lillegutt......

Nå har agilitysesongen begynt også.
Et flott stevne på Brårud, med mange flotte løp. Vi har mange utfordringer, men må ikke glemme at i år skal vi bare kose oss i klasse 3.( mor hadde nok ansvaret for de fleste småfeilene gitt....) Therron skal kose seg med å trene.. ( og heldigvis. Han elsker det)
Odin skal lære seg å takle å gå til start sammen med alle de "skumle" tricolour sheltiene som han synes er dritskumle. All energien hans forsvinner i angst for å ikke har oversikt over dem. Full fart på trening, god energi på oppvarmingsbanen. så kommer han til start sammen med alle de andre og vips...... så er farten borte i gresset......Dette skal vi få til på en måte..... Odin er så flink og lojal.. men ikke noe kjekt å ikke har det bra ved start, det er der vi har vårt kritiske punkt. Snorri skal holde seg frisk og fortsette med den gutsen han har. Og mor skal ha trua.....på seg selv og gutta. Ha is i magen, ikke stresse, bare ha det gøy...!! ( phu.. jobber med det...) Blir en interessant sesong.. for nå sloss vi mot de riktig gode... Jammen mange jeg kan lære mye av.. Men vi er på veg... forhåpentlig i riktig retning...SAMMEN...:-)
Mange i klubben gjorde det stort på stevnet, og det er sååå morsomt... Når nappene ruller inn så blir man glad på deres vegne... Herlig med mestring... !!
Her er to stolte damer... Ja de kastet både solbriller og caps i anledning feiring av hvert sitt napp :-)
Jammen ble det flere napp både på dem og andre etter vi hadde reist også.... Gleder meg til å følge dere videre i sesongen....
Nå er bobilen vasket og klar for ny helg på Grorud.... Samme mål, nye muligheter...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar