Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 7. september 2014

Therron sin andre uke i Isakstua

Vi er fortsatt inne i "bli kjent" perioden. Denne lille karen er en morsom mann med god psyke.
 Denne uka har gått med til

mandag: agilitytrening på Stav. Ja,ja, hestemøkk KAN spises, men ikke i mengder. Så i mellom slagene så må jeg si at det ble mye møkk plukking.. Men flere morsomme hunder å hilse på..

tirsdag: agilitytrening på birken.. Her hjemme har vi laget en planke fra plattingen og ned på bakken for at Therron skal komme seg opp og ned. Og denne planken er jo det samme som oppgangen på brua i agility.. så da var det såå coolt å løpe over brua.. Matmor med hjertet i halsen.. "tenkt om han faller ned". men det bekymret ikke Therron det minste.
Så fikk han løpe gjennom tunnel. Det som er kjekt med denne karen er at han gjør alt for godbiter... skikkelig matvrak.

onsdag : Da hadde vi besøk av to Islandshunder.....4 stykker å løpe etter , kjempecoolt... Så denne dagen ble det bilde... 4 Islandske og en Fransk.. Dette her er nesten fotokunst , å få alle til å sitte rolig samtidig..

torsdag var Therron med på Rally lydighetstrening... Her var det mange både store og små og hilse på.. Store eller små, ingen betydning, alle like coole.
         

 
Fredag ble Therron med på agilitytrening. Det er helt greit å se på agility, men når mor forsvant ut av hallen er det en som sier i fra. " ikke glem meg da!!!!"
I pausene til de store gutta ble det enten løping eller trening på innkalling. Og litt flaks skal man ha. Mor kastet ut en liten tennisball, og Therron løp etter den. En hjørnetann festet seg nok i stoffet på ballen, han løp mot mor og fikk godbit. Denne gutten er kjapp skal jeg si dere. Ball tilbake til mor = godbit.. Dette repiterte vi en 5-6 ganger. og da har vi apport trening også..
 
Lørdag hadde jeg og Therron en mor sønn tur på byen.... Han sjarmerte hele Lillehammer i senk.. Masse oppmerksomhet og kos.. Traff en flott papillon hann også, men han synes Therron var litt skummel. Men god bånd trening, masse opplevelser. Vi avsluttet byturen med en lek i vann fontena i sentrum. Kjempecoolt med vann som kom opp av bakken da gitt... Så var det hjem på lang lading..
Om kvelden fikk vi besøk av en Dansk svensk gårdshund og en "liten" Malle gutt som bare er 5 mnd. Masse kropp og litt umoden stakkars.. så her måtte vi passe litt på. Therron som tøffas og Malle som en nysgjerrig stor kropp med full fart.. Men Therron fiksa det også.
 
I dag søndag har vi slappet av. I hvertfall lillegutt, de store gutta var på agilitytrening...  
 
Status fra uke 2:
Therron er nå 1,7 kg.. ser han vokser nesten for hver dag. Vi må lære oss hvor vi skal lete. For denne selvstendige karen sover hvor som helst, når som helst... Leke-kassa til gutta er et av stedene, under bordet på en pc veske, under bobilen ute, på badekåpa til matmor, tja, egentlig alle steder.
Therron har lært at han er raskere i avtrekkeren enn storegutta. Bare å forstyrre dem litt når de spiser.. så løpe fort rundt.. nappe en for-knupp og løpe unna så fort som mulig... De oppdager det nesten ikke en gang.. så rask er han ..
 
Og det aller viktigste : Odin har innlemmet lillegutt i flokken.. Nå er Therron en skikkelig Isakstue kar... Odin lar han ligge inntil seg, hilse på, og ikke minst passer på..
Deilig når den brikken falt på plass.
Odin blir nok den gode oppdrageren.. akkurat som vi tenkte oss..
Så nå skal vi bare glede oss til fortsettelsen..
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar