Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 25. august 2014

Bursdagsblogg. Snorri 3 år

Hurra for deg " lillegutt".

Snorri, verdens mest fantastiske Islandshundgutt. Du gjør hva som helst for å tilfredsstille matmor og matfar. Er Lojal, grei, stille, lydig og ivrig ( alltid) Snorri elsker å rulle deg ned fra vinduskarmen ( ja han får lov til å ligge der) rulle deg ned på den som sitter i sofaen for så å bli klødd på magen... Deilig !!!
Snorri ser ingen hindring som en hindring.. det er alltid bare en ny utfordring...Agility er råcoolt, selv om jeg tror Snorri synes alt som kommer til han er spennende..

Snorri er den som har vært brukt som besøkshund siden han var 8 uker gammel.. Han er en solid og flott hund som kan brukes når usikre hunder skal møte en trygg og sosial hund, som leser og har gode signaler..

Snorri elsker å vise seg frem, og kunne derfor blitt en skikkelig flott utstillingshund.. Ja er jo Norsk Champion og årets junior i 2012. Mor syntes det klarer seg. Han elsker å leke, og utfordrer storebror alt han kan, og ypper gjerne til lek... Kom igjen da!!!!
Det neste nå er at Snorri på 3 årsdagen sin skal blir "storebror".... Hvordan skal det gå tro?? Jo det er jeg trygg på ,gutten vår fikser den biffen også.

Samme dag klarte han jammen å få siste nappet i agility klasse to... supergutten. I hopp mangler han et napp, og det er rett og slett for at matmor er for tung i ræva til å klare å henge på.. men hun er under opplæring..Så jeg klarer det sikkert..snart...

Her kommer en flott liten billedserie av en fantastisk "liten" islandshundgutt som nå attpåtil ikke får være minst lenger.. Gratulerer kjære Snorri, vi er stolt av deg!!¨

Snorri 8 uker, her på tur til Isakstua..
 
Ca. 10 uker.. vi blir kjent.
 

For å få maten i fred fikk han rett og slett maten oppe på bordet
 
 
Og flotte sløyfer har han samlet også..
 
herlig å følge en flott utvikling..
og Snorri finner seg alltid en bestevenn..
 
 
Mye lek i vann, og der det er vann, der finner du Snorri..

 
Og som den arbeidshunden han er, er agility noe han elsker. Største gaven til både mor og Snorri er at han ble målt ned til mellom i sommer.. noen år til med agility for godgutten..
 
 
Og med en flott storebror som guide, har Snorri nå selv blitt storebror.. Mer aktivitet, mer lek, mer moro.. En mann i sin beste alder.. Gratulerer gutten !!
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar