Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!


Ja, da står et nytt år foran oss, og har 365 åpne dager som ikke er fylt.
Nå er det opp til meg å fylle disse dagene med forhåpentlig mest oppturer og glede, men vi veit jo at dagene i et år vil inneholde både opp og nedturer.
Da er vel jobben min å gjøre det beste ut av de dårlige dagene, og bruke de gode dagene til å overstrømme de andre.
Dere som har fulgt bloggen min veit jo at 2011 har både bragt med seg gleder og sorger det også.
Det å miste en hund man er såå glad i har vært tungt, men samtidig har Draumur lært oss mye i prosessen. Odin har gjennom sitt vesen vist oss hvordan en Islandshund skal være, og med Snorri sitt inntog har vi vel fått bekreftet at det er slik de "egentlig" er :-)
Vi var veldig i tvil om vi skulle gå på igjen med valp, men jeg føler at vi nå snart er over det "værste" Få uhell inne, og valpetennen røsser ut om dagen. Snorri går inn i 2012 med ei hjørnetann, og den står skikkelig på tvers.
Jeg har fått utfordret meg i utstillingsringen ( er jo værre for meg enn for hundene :-D )
Jeg kjenner jo at jeg har fått litt mer erfaring, og det smitter jo på gutta. Snorri var jo imponerende flink i ringen i julen.Selv nesten uten trening!!
Men selvsagt når matmor ikke stresser ( ikke mye i hvertfall) så smitter det.
Men de har jo fått flotte resultater, så de gjør tydeligvis jobben sin.

Vi har blitt skikkelig hundemennesker.
Vi kjøpte oss bobil i 2011 og tok reisen nordover. Med 4 voksne og 2 hunder var vi veldig spente, men jammen ble det en flott ferie det også..
Lofoten var vakker....
Frya treffet var en høydere i år også. Vi har fått et flott nettverk i Islandshundmiljøet, noe som gir oss mye glede i hverdagen.
Ikke lenge etter var vi i Marnardal på treff. Jammen var det mange hyggelige folk med lapphunder også :-)
Jeg og Odin trener agility, og har vel som mål å¨klare å starte i en konkurranse iløpet av 2012. Vi må bare trene litt mer først...
Vi starter med kurs den 14 og 15 januar på Gjøvik med Geir Grefstad m frue som instruktører. Det skal bli spennende. Det jeg veit er at jeg skal få høre alt jeg gjør feil. Geir er grei slik. Men, skal vi bli bedre må vi bare trø til..
Jeg veit det er folk som jobber med nytt Islandshundtreff for 2012, så det er noe jeg gleder meg til..
Har nok tenkt meg et rallylydighetsskurs også... Høres ut som en trening som passer oss( meg)

I 2011 tok jeg eksamen som mentor, og har vel en drøm om å få tatt min master i spes.ped. Tror nok ikke det blir oppstart i 2012, men man veit aldri med meg, plutselig passer det bare slik....

2011 ble vel heller ikke helt slik som jeg hadde trodd, og det blir vel ikke 2012 heller. Det er vel litt av spenningen :-D

Men,jeg har en jobb jeg trives med, jentene har startet på sine egne liv og er under utdanning og hardtrening ;-)
Jeg har hunder jeg er glad i, og som gir meg mange flotte turer på fjellet og i skiløypene.. Og ikke minst trening og sosiale settinger med andre hundefolk.Og ikke minst en mann som holder ut galskapen ;-)

Ja, disse hunden bringer jo med seg litt jobb også, så som leder i brukshundklubben Lillehammer blir det noen utfordringer til.

Selv om jeg går ut av det gamle, og inn i det nye året med sykdom og lungebetennelse, så ser jeg frem til å fylle 2012 med det det måtte bringe, sammen med alle dere der ute..

Håper dere alle hadde et godt 2011, og ønsker dere et utviklende og godt 2012.

3 kommentarer:

 1. Koselig å lese bloggen din Ellen. :)

  SvarSlett
 2. Ja, koselig å lese det du skriver, for det e du flink til! Året som har gått har jo vore spesielt for oss og som har fått oss ny hund, ein islender. Difor har det vore ekstra kjekt å følge med på bloggen din, Ellen. Og skjønar det har vore eit hardt år, og tenker særs på Draumur. Det var kjekt og treffe dåke i sommar, og håpar på eit treff igjen i året som kjem. Så lukka til med året som kjem!!!

  SvarSlett
 3. Alltid spennende med nytt år. Nytt år = nye muligheter liksom.
  Lykke til på kurs! Jeg har også vært på kurs med Geir og frue. Det beste er nesten at de er så utrolig flinke til å se feilene og forklare på en sånn måte at alt blir så selvfølgelig.

  Satser på at vi treffes både her og der i løpet av året. Godt nytt år til dere begge!

  SvarSlett