Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

torsdag 27. oktober 2011

Valpeslipp

Dagens lille rapport!
I dag var det utstillingstrening på Odin, og valpeslipp på Snorri.
Her setter vi i gang, fullt kjør fra første uke :-)
Vi var 5 stykker på treningen i dag og 7 hunder. Vi har så godt av å trene litt. Odin vil helst kose i steden for å stå pent og vise tenner. Så her har vi en jobb å gjøre.
Men ellers er han flink. Det eneste er at han noen ganger slenger beina fremover når han går på fot. Vi har ikke fått kritikk på det ennå, men det virker litt "sirkushest-aktig"

Etterpå var det minsten sin tur på valpeslipp.
Vi gjennomførte det med Odin også, hele første vinteren og DETTE har jeg tro på! Flott sosialisering,som er en viktig erfaring å ha med seg som hund mot "voksenlivet".
Man får løpe inne i hallen eller i valpebingen sammen med 2-3 forskjellige hunder.Bare det å treffe forskjellige hunder hver gang man kommer på trening.

Vi har en dyktig instruktør som er flink til å sette sammen passende hunder, slik at det blir det en positiv opplevelse for valper som trenger å lære å være sammen.
Ingen hund er for stor og skummel her nei.Snorri er kjempetøff, akkurat slik "storebror" var når han var på denne alderen
Er supertøff mot alle bikkjer, samme hvilken størrelse de er i.
Når Snorri fikk ligget på lading i bilen hjem, var det full fart med sisten og biteleik.. I de siste to dagene har ikke Snorri kastet opp i bilen heller, så får håpe det nå har gått over.
Snorri er på frierferd mot pus. Dette dyret er ikke lett på bli klok på, litt spennende, og litt skummelt. Men,men SKAL ha respekt for en ukjent pelsdott med så skarpe klør..
Nå er det kvelden, så sov godt !!

2 kommentarer:

  1. Kjempe artig ;-) Det VERKER i kroppen etter å komme på besøk ;-)

    Hilsen Pappan´n, storesøster og familien :)

    SvarSlett
  2. Haha, for en kul liten dott!!!!

    SvarSlett