Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 7. juni 2010

Endelig sommerSå deilig, endelig sommer !

Herlig med flotte turer i skog og mark... Og det er jo så inmari mye spennende å snuse på.
Noen ganger tar vi oss en tur ved Mjøsa, og andre ganger i skogen. I Lillehammer er det båndtvang hele året, det er dumt. ( selv om vi jukser litt , ikke si det til noen da :-) )

Her er han med og kjører bil med yngste barnebarnet.Også har han har blitt flink til å spise. Nå må jeg snart begynne å måle opp i matfatet også.

Favoritten er pølser, men nå begynner tørrforet å gå ned på høykant.


Kom igjen da, har ikke tid til å vente!!!

Ellers har vi funnet oss noen å leke med etterhvert. I går var vi på besøk hos en Collie som heter Safar. Han og Draumur lekte i 2 timer løst rundt omkring i hagen, og begge var helt utslitt etterpå.
Vi koser oss med vår kjære lille venn, og har fått oss en fantastisk turkamerat.
Draumur er med på alt, fra kontorarbeid, busskjøring, soling( om enn han blir litt varm), allerede motbevist at vi kan være trofaste mot regler( noen har lært han å ligge i sofaen tror jeg),
lært at det lønner seg å sitte, gi labb og bikke på hodet, henter apport( om ikke det alltid er like morro å slippe den), og være løs uten uten å bry seg om syklister, rulleskiløpere, biler og andre ting som farer forbi. Har blitt glad i å bli børstet og vi har blitt enige om hvem som er sjefen når kløene skal klippes
( og det er ikke Draumur)
Draumur trener på å være kar, ikke så enkelt å løfte på riktig fot når man skal tisse alltid, og har samtidig noen hormoner som begynner å hoppe rundt ( tror alle tispene i mils omkrets har løpetid) Draumur forstår at det er noe, men forstår ikke hva dette her er for noe.
Ellers står begge mannfolka her i huset opp klokka 6, og har en skikkelig mannfolktur før Draumur vekker oss damene fra skjønnhetssøvnen vår.
Så er det om å gjøre å finne ut hvem som skal reise, slik at han er sikker på å få være med å kjøre bil.
Hanne henter han på "kontoret", og så busser de seg hjem. En flott tur med Hanne, før han kan tilbringe noen timer sammen med ungdommene.
Så er det mat, noen timer med kos, trening, børsting og mere kos, før kveldsturen står for døra.
Da er det ikke så mye mere energi igjen, og Draumur går til sengs ( i buret) for å gjøre seg klar for en ny dag....

2 kommentarer:

  1. Åååå nydelige Draumur! Kjempe fine bilder Ellen! Godt å høre at spisingen går fint, og ja, alt det andre også.."gutter" i den alderen er krevende, så når ting går bra nå, så er det bare å se fremover mot en enda enklere og greiere hund!

    SvarSlett
  2. Fine fine fine fine!!!!!!!

    SvarSlett