Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

onsdag 9. juli 2014

Første del av sommeren

Vi startet ferien med en tur til vakre Stord. Selvsagt med bikkjene, for det var jo for å gå litt agility kan du tro... Så med gubbe, bikkjer og foreldre reiste vi over fjellet mot Stord.
Første overnatting var i øvre Eidsfjord. Gud for et vakkert land vi har.. og for et vær..
Her var utsikten om morran når vi sto opp.. Kan bli rell`iøs av slikt.

Så var det over til en idrettsbane på en ungdomsskole på Stord. Ja, var ikke akkurat idyll ift. naturen akkurat der da. men utrolig hva hyggelig selskap, godt reiseselskap, gode aktiviteter, god stemning og sol gjør med en.. Da er det liksom ikke så farlig med utsikten, akkurat da i hvertfall.

Et annerledes stevne, men hyggelig. Her var det ikke noe som hastet og med ei bane fikk jo alle sett alle. Min utfordring var at det var en brifing i hver klasse. Altså måtte jeg brife for begge gutta på en gang. Og det var en ny utfordring. De går jo så forskjellig og har forskjellige utfordringer. MEN, livet er en utfordring.
Det som også var nytt, var at jeg hadde med meg min personlige fotograf ( pappa) han skulle trene litt på å ta agilitybilder. For det er jammen en kunst å få til, og gir mange utfordringer. Det kan jeg alt om. Jeg har nemlig leid inn pappa`n min til å ta bilder under stevnet på Lillehammer , helt gratis og med alle rettigheter til bildene han tar... Det må da være en god deal ( ja for meg i hvertfall)

Odin startet med et flott agilityløp. Et lite riv, ellers var det et skikkelig suser-løp.

Det endte med seier, men da dessverre uten napp. Men bra løp Odin...

Så var det gærningen Snorri. Maken til kar skal man se lenge etter. Han gikk feilfritt, nest beste tid, seier og napp. For en kar.. og ingen skal si at denne karen har god plass over pinnen.. Men kanskje ikke rart når man veit størrelsen på bikkja, høyden på hindrene og den farten.. Helt utrolig for en innsats.Ikke verst, napp etter et par uker i klasse to..:-)
 
Så kom vi til hopp.
Det er vel ikke så mye å snakke om... MEN årsaken veit jeg.. Odin var helt på styr. Plutselig skulle han ta den Shelti`n som gikk foran oss. Jeg hadde lite kontakt når vi skulle gå, Odin var helt høy, rett og slett. Og når han da bare tenker selv og ikke vil følge meg, så gikk vi av bana. Ikke ofte jeg må gjøre det, men for Odin var det bare belønning å få fortsette.

Snorri gikk et rått hoppløp. Følger meg som en gud, men her var nok farten "litt" for stor ift. lengden på beina..
Se på det blikket.. er gutten som følger med det..to pinneriv, og nest beste tid igjen.. men denne gang ble det 6 plass.
Så var det kos og hygge resten av dagen..
Dag to startet med hopp. Odin er tilbake og får et nytt napp i hopp, ble nummer to bak en fantastisk ekvipasje som det var en fryd å se på.. Tine Johnsen med 6 sekunder bedre tid og et fantastisk løp man bare må ta av seg hatten for. Slikt er morsomt å se på.. Så vi stiller oss med rak rygg bak den ekvipasjen ja...

I agility ble det mye rot. Jeg ødela løpet til Odin, han gjorde en heltemodig innsats. Snorri var det jeg som disket. Han gikk et fantastisk løp som alltid. Nest siste hinder må jeg innrømme at jeg handlet helt håpløst.. og han løp forbi hinderet( da var det feilfritt så langt) Litt håpløs 90 graders hinder når man har hund med løpende felt, men jeg hadde ikke sett den komme. Så jeg disket han og hadde et fantastisk diskløp. Det jeg hørte etterpå var at han hadde vunnet om jeg ikke hadde disket han, ha,ha, alle store hadde disket før meg.. ja,ja, slikt kan det gå.. Morsomt var det...og gutta var superstolte av jobben de hadde gjort. 7 av 8 løp som var med full innsats..Det liker jeg..

Så gikk turen videre til lillebroren min. Han bor på fastlandet til Karmøy.. Tok visst ikke bilder der gitt ;-) Men du har fått det kjempefint Arild, og flotte gutter har du også. Selv om jeg tapte i Wii  for Magnus..Ja,ja, slike slag livet gir.. ha,ha

Så var vi på Bokn til datteren til Odd Idar, og hadde to flotte dager der. En natt på camping like ved sjøen, sol, bølgeskvulp svaberg og 35 grader. Gir en innbarka innlandsdame herlige idylliske minner

Mamma og pappa ble igjen hos brodern så jeg tjuvlånte telelinsa til pappa.( den lå jo igjen i bobilen..)  Her er noen bilder fra den ettermiddagen. Hadde ikke så mye å leke meg med, men måker funker bra

 
 


 
 

Man kan ikke ha kamera uten å ta bilde av bikkjene heller, her var det jo ren idyll.
Og er ikke bare vi tobeinte som er i ukjent "farvann". Begge de firbeinte ble kjempeoverrasket når de oppdaget hvor glatt svaberget var.. se på den beinstillinga ;-)
 
Snorri vil helst være uti vannet..
forresten Odin synes dette vannet smakte dritt
 
Så litt pinnekasting.. Odin henter...... og Snorri tar over når pinnen er på land.. Ikke fordi Snorri ikke vil ut i vannet, men fordi han veit han får kjeft av storebror om han stjeler pinnen "hans".
 
 
Og den tar jeg takk...


Så litt løping

Litt bryting

og litt avslapning

 
og kos 
 
og flere bilder..

 
 
 
 
Selvsagt mer bading og løping
 
 


 
Det er herlig med ferie folkens... Nyt den...
 


1 kommentar:

  1. Gratulerer med fantastiske resultater og løp! Jeg koser meg også med å se på de fantastisk fine bildene :) Både her og i det neste innlegget :) Fortsatt god sommer.
    Tove

    SvarSlett