Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 14. mai 2012

Årets høydepunkt, Fryatreffet

Ja, ja, så sto Frya helga for døra, og vi satte snuten nordover. Ja, vi har jo ikke så lang veg,så for oss er det bare en liten tur. Jeg skulle bare pakke inn det siste, og skulle feste gutta i sine hundeseler i bobilen. Snorris første bobiltur!! Turen nordover gikk som en drøm. Han satt og kikket litt rundt seg, men fant ut at her kom han ingen steder, så da kunne man like godt sove en blund.... Det var surt og kaldt, og regn i lufta. Men, Odd Idar hadde reist opp før på dagen og satt opp telt. Grilling skulle det bli. Som vanlig var det en høylytt hilsen etterhvert som kjente og ukjente dukket opp på Frya. Vi visste at Snorri sin lillebror skulle komme, så vi gledet oss til å se om han var like kjekk kar som sin bror... Hyggelig å se igjen gamle kjente, og nye hyggelige islandshundeiere som fikk sitt første møte Med Frya.. ( og oss andre ...) En hyggelig kveld, med grilling snakk og god mat ( og drikke) og ikke minst kaffe og kake på "stua" i brakka.( takk Anita, kjempegod kake) Utpå kvelden gikk de fleste av oss en hyggelig tur opp til juvet... Så hang jeg ut rebusen for de som ville utfordre sine små grå i løpet av helga..( forresten vanskelig å lage en rebus som passer for denne brokete forsamlingen som kun har en ting felles, nemlig hund.....) Lørdag opprant med agilitykurs på planen.. Mange ferske agilityhunder og førere, og ikke fullt så mange av oss som har prøvd litt. Ragnar Pettersen ville prøve å lære oss litt, så det skulle bli morro.... Odin har liksom forstått litt de siste ukene... Jeg, Tove, Marianne, Vibeke og Berit fikk mange utfordringer i løpet av dagen. Odin har fått opp farten, og begynner å forstå litt. Derfor er det ekstra morro å trene...Her er det fart og spenning... Og med freesbye som motivasjon Odin fikk masse skryt, og når jeg kom hjem så jeg at her var det hele billedserier av oss... ( takk til de som tok bilder...) her kan dere se en:
En ting jeg nå lærte er at vi må trene felt, felt og felt.. Nå er Odin såpass rask at han jukser på feltene. Stoppe, kose godbit so så videre... Men morro med fart da..
og farten er der.
En ekstra overraskelse i år, var at SOl også dukket opp; Det er nemlig Snorri sin søster. Her er søskengjengen, og MED mamma til stede var det jo rene familie gjenforeningen.( selv om dessverre noen manglet) Her er Gizmo, en liten kjekkas som var spedere enn Snorri, men like var de.. Han var ikke veldig glad i storebroren sin, så de hilste bare så vidt.. Men en skikkelig kjekkas...
Lille søte Sol var lik mamman sin.... Lita og feminin... MEN, noe jenta klarte var å lage liv i leiren. Som høyløpsk var det alltid liv i gutta som var rundt henne :-D Se på denne skjønne dama da!!
Men er jo ikke så vært Snorri heller da.. Det var mange flotte og stramme hunde på utstillingstreningen på søndag...
Også hadde jo Snorri mamma der. Hadde vokst henne langt over hodet Men de hadde mange hyggestunder i løpet av helga..
Morsomt med familie. Og en så forskjellig familie Lørdag var det mange som satset høyt på rebusen... Ha,ha,ha, og gjorde som meg i fjor,... gikk på en smell når fasiten ble lest opp :-) Hvem aner vel hvor mange fyrstikker det er i en fyrstikkeske, hvor tung er norges tyngste hund.. etc etc.. Men, Berit gjorde det skarpt i årets konkurranse,all heder og ære.... Lørdag avsluttet vi med loddsalg, rebusløsning og kaffe og hygge. Søndag var det mer agility, utstillingstrening og avslutning med alle hundene.. ( inkludert Sol) på samme bilde)
Nå kan vi bare glede oss til neste år folkens, og da blir det langhelg!!! Gleder meg!!!!!! Takk for et flott treff i 2012, nye hyggelige bekjenskaper, ny lærdom, mer å trene på,og et nytt hyggelig gjensyn med gode Islandshundeiere.

2 kommentarer:

  1. Så ut som en trivelig helg..Hvor mange ble dere til slut? Håper vi får det til tilo neste år..nå sies det visst at det ikke krasjer med utstillinger, så da kommer vi og mange av mine forhåpentligvis!

    SvarSlett
  2. Ja, det er alltid hyggelig og morsomt å møte så mange trivelige islandshund-eiere og vi har verdens vakreste og beste rase, sånn er det med den saken!Rebusen/naturstien var morsom og veldig vanskelig. Det MÅ den jo ha vært siden det ikke var jeg som vant??? Masse flotte bilder, morsomt å se :-) Og dere er kjempeflinke på ag-banen. Håper du får opp konkurranselysten, slik at vi treffes på stevner etter hvert også :-)

    Takk for en trivelig helg!

    SvarSlett