Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

tirsdag 22. februar 2011

Nye ting skjer stadig

Rart hvor fort tiden går.
Odin er nå 4 mnd. og begynner å bli en slankere utgave av seg selv. Spiser ikke alt fullt så fort lenger, og har blitt ganske renslig også..
I dag fikk vi bekreftet at han nå har begge steinene på plass, altså første trinn bestått..( stempel i boka)
Vi trener tilkalling som bare det, og Odin er en ivrig "arbeider".. ( bare godbiten er i nærheten )
Ikke noe er et hinder lenger, og han klatrer og styrer noe aldeles forferdelig :-)
Her om dagen hadde han renska kjøkkenbordet, og selv de tingen som lå midt oppe på bordet var på gulvet. Godbitpakka var spist med innpakningen på, og tørkerullen hadde han som en oppdragen gutt tisset på. I går kom heldigvis innpakningen ut igjen...( etter en runde gjennom hunden min)
På søndag sov jeg en liten stund på sofaen( liten......) Våknet, og trodde at gubben hadde sovna skikkelig godt( hørtes slik ut..)
Nei da, gubben var våken, men ODIN lå og sov OPPE I VINDUSKARMEN og sov og SNORKET!! ( ja hva skjer ikkee her i huset..)
Odin leker bak trådgardinene og mener han har gjemt seg godt.. Storebror veit hvor han finnes, så han finner han HVER GANG !!

Draumur er en fantastisk storebror, og nyter leken etterhvert som denne lille dingsen faktisk utvikler seg til en hund.. Nå er de mer gjevnbyrdige, og det er mindre direkte angrep av haler, føtter osv..

Draumur møter stadig nye utfordringer, og i dag spiste han mat med lillepus som gikk og gnukket seg inntil siden hans, og Odin lå og så på.
Draumur er ikke helt trygg på pus, og verner om sin mat( både pus og Odin spiser jo alt) men i dag sto han og spiste ( dog med ørene flatt nede) MEn gjorde det!! som regel lar han være å spise om han er stresset....
Ellers gå vippa bedre og bedre.. Nå står han tålmodig på slutten av vippa og venter på godbit, uten å løpe panisk ned.... Dette her går fremover folkens...

På mandagstreninga( dressur) legger han seg ned sammen med andre hunder, med ørene opp, og viser at han er trygg ( utrolig deilig forandring...)
Jammen rulla han seg runt på ryggen og klødde seg også...:-)
Draumur elsker å være med på ski, og vi har mange nydelige turer i helgene....Draumur piper og hopper av glede når selen tas frem.....

Vi koser oss over treningen og spesielt fremgangen som går sakte, sakte, men i rett retning...

Ha en flott uka alle sammen !!!

Ellen, Draumur og Odin..

4 kommentarer:

 1. Så flink dåke er. Ja, snorking høyrer vi titt og ofte, nett som det var ein mann som låg under bordet her....

  Kjekt å høyre at nokre er så aktive og elsker hundane sine. Stå på!!!

  Ha ei fin veka de og;-)

  SvarSlett
 2. Jeg sier det bare Ellen, jeg er sååå glad for at jeg sendte Draumur til deg! Jammen med har de det godt disse to pelsballene! Morsom lesing!! hehe, Odin er rett og slett litt rampete! Synes du er modig jeg, mine lå i bur til de var rundt året før jeg turte å ha de alene i huset når jeg var vekke!

  SvarSlett
 3. Hehe,må bare innrømme at jeg trakk på smilebåndet av å lese dette :-D

  Så flott at det går bedre med vippa :-)

  SvarSlett
 4. Ingen "kjedelige" dager hos dere. ;-)
  Kjekt å lese om alt du skriver. :-)

  SvarSlett