Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

onsdag 25. januar 2012

Livet i Isakstua januar 2012

Ja,ja, sånn går no dagan.
Matmor har visst ikke tenkt å bli frisk denne gangen. Ja, tror ikke småguttene har noe imot det,godt å ha noen hjemme, men mindre aktivitet..
Jeg sitter her og spiser piller, og håper det går over..
Er nok selvlysende snart...
Prøvde meg 2 uker på jobb, og når jeg endelig trodde jeg begynte å bli frisk, slo det til igjen... Dritt!!

MEn,men det blir ikke gjort mye produktivt heller. Masse jeg sikkert kunne gjort, men det er liksom litte fres i dama.. Ja, har sydd sammen en dokkedåpskjole, og en dåpslue. Denne er til utlodning på vintermarkedet på skolen. Der har "karan" på jobben snekra seng, bord, stol og klesskap. Mens damene har ordnet garderoben.. Mangler nå bare å fore lua og få på et par trykknapper i ryggen...
Masse perler er herlig for en liten snuppe som vinner denne gevinsten..,
Jeg kan jo begynne å skrive på den neste "Labben", nok å gjøre som sagt..

Har vært litt flink i dag da.. Vasket over gulvene ( les moppet med engangs JIF vårmopp) børstet begge bikkjene, endelig fått hørt på meditasjons CD`n jeg kjøpte av Lilli Bendriss ( den var fin..)
Medistasjon med en hun på skuldra og en som ligger ved føttene dine og tygger på en gris som grynter i ett.. MEn, hvem har sagt at alt skal være enkelt....
Snorri har så vidt begynt å løfte på foten.. Begynner å bli stor gut veit du.. Og for en pels.. Her er det lag på lag... Så jeg innser at her blir et mye mer pelsstell enn på storebror. Han ser jo så tykk ut også, men hendene dine drukner inn i en tett, tykk og blank pels. Han ER god å ta i...
Vi ser at det nå kommer en flott "ordentlig" pels som legger seg over underulla. HelDigvis ser det ut til at Snorri liker å bli børstet og stelt med..Så her er det bare for oss å følge opp.Jeg legger badematta på bordet så det ikke skal være glatt, og da står han som en prest og venter på stell.. Herlig fyr..
I morgen skal Snorri til dyrlege igjen og sjekke tanngarden. Alt ser fint ut i mine øyne. Alle nye tenner er på plass,og de ser fine og hvite ut.. En dag mistet han 3 jeksler på samme tid... Det så utrolig drastisk ut, med mye blod på både Odin og mine hender( måtte jo sjekke hvor blodet kom fra) Men en helt naturlig tannfelling. Hele bakre del av tanngarden på en gang..
Snorri har vokst på høyden, lenger føtter, mer hund rett og slett.
tom. bak på frambeina har han skikkelig tykk pels..
Neste utstilling blir i LETO hallen den 11 og 12 februar.. da er han fortsatt i klassen 4-6 mnd. Helt utrolig. Snorri er like høy som Odin, bare litt kortere.. og mer valpete selvsagt..
men en flott kar rett og slett..
Odin begynner å bli mann. Merker at han blir litt grovere( selv om han har mye igjen) og er så fin og rolig. Viser meg nok litt fingeren etter at jeg har begynt å kreve mer av han.. I går stakk han rundt huset da jeg skulle sette han i bilen... ( han liker ikke bilkjøring, og setter seg ned laaangt bortenfor bilen.. Jeg prøvde å få han til å komme bort til bilen, men nei da.... Da kunne jeg ha det så godt...)
Merker at han vil vise at han kan bestemme også, når jeg krever mer... Litt mer bjeffing, så nå får vi stramme tøylene....
Men en fantastisk kar rett og slett. Odin har ikke hatt noe "tenåringsopprør", så det er vel på tide. Og det måtte vel komme når jeg skrudde opp kravene.. Men, blir det ikke værre går dette her glatt :-)

Ellers har pus nektet å gå ut og gjøre sitt om dagen. Her er det kaldt ( minus 17 ca. Ja, utenom her om dagen, da så vi pus høyt oppe i et tre.
Utsiktspost?? Kanskje... Ikke viet vi hva som fikk han opp dit i hvertfall. Satt der en god stund før han plutselig var nede igjen...
Nei, får vel begynne å gjøre noe fornuftig her.. Labben kanskje
( medlemsbladet vårt..) Eller rett og slett ingenting??
Så får vi krysse fingrene for at alt er i orden med tennenen til velsegutten i morgen.. Dere skal få høre....
Ja, eller å trene på å gå og stå pent kanskje?? Hadde jo tenkt å trene litt før LETO hallen...
hmmmm nå ble det mange alternativer her.... vi får se...

1 kommentar:

  1. God bedring Ellen..er sannelig syk jeg og....Men kjekt med lesestoff på bloggen din da ;)

    SvarSlett