Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 9. september 2012

Ny dag annen type konkurranse...

Da var det rett over fra parketten til gressmatta på Hundorp. Denne dagen var det kun Snorri som skulle inn i manesjen. Det hadde vært såååå deilig å fått et lite cert i dag. Men, noe jeg har lært, er at innenfor utstilling kan man ikke forvente noe som helst....En dag på topp, en annen dag rett ut. Her er vi i ringen:
Hadde rett og slett for gode godbiter i dag "kylling" Når man har med et matvrak å gjøre,burde jeg ha lært at alt handler om de gode godbitene.. Snorri hadde ikke tid til å stå i ro, "hvor er godbiten henn??" Ja,ja, skal prøve å huske det til neste gang.. I dag var det dommeren: Jørgen Hindse. Dommerkommentarene ble: Middels stor hannhund, maskulin, utmerked hode, bra øyne og ører, Bra overlinje, velvinklet, Bra kropp og pels, Pene bevegelser, Godt gemytt CK og Cert. Tilbake i ringen, da mot Tira som Snorri synes er ei snasen dame.. Tira ble BIR, og Snorri BIM.
Så flotte sløyfer i dag, coolt med halsen fullt av sløyfer da ;-)
Endelig er fotograferingen over, og vi kan leke oss og trene litt i steden. Legg fra deg kameraet da mor, så trener vi litt i steden..
Her er forresten en liten filmsnutt fra STAV i sommer,( mangler starten, Odin tjuvstartet, så filmen begynner der jeg prøver å "redde" oss inn igjen.. og det gjorde vi da... http://www.youtube.com/watch?v=9QGhSiWdE4g&feature=youtu.be ( må jo få være med litt Odin også, har jo måtte være tilskuer i hele dag)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar