Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

tirsdag 4. januar 2011

Odin på agilitytrening

Ja, like greit å hoppe ut i det :-)
Ja i dag som tilskuer da selvfølgelig, men var kjempeivrig der inne fra oppi jakka mi.

Draumur skulle på trening i dag, og her var det kommet så mye snø at gubben måtte ut og brøyte. Da var det bare å ta småtten med seg da..
DA er det greit at han er så liten..

Der oppe på stadion var det mange å hilse på, og alle synes Odin var en skikkelig sjarmør. Det synes han selv også tror jeg ;-)
Mange spennende hunder var det der også..

Draumur er ikke FOR beskyttende, det er jeg glad for..Han synes det var helt greit at de andre fikk hilse på "lillebror".

Draumur gikk to runder på agilitybana, og var sååå flink i dag! Etter at vi fikk lurt han over stigen igjen ( minner han nok litt om vippa), så gikk han slik han skulle.
Og det etter flere uker med ferie!!
Vippa sto til og med framme, og Draumur gikk bare forbi den. Tror han hadde valgt å overse den denne gangen.. Og det fungerte helt supert.

Vi ga oss mens leken var god, så i dag kunne vi reise hjem med hodet hevet, og kan glede oss til neste gang..:-)

5 kommentarer:

 1. Hei !
  Er dere allerede igang med treninga ? Trodde ikke de åpnet før den 10. på skistadion.
  Så det skulle være hvalpetrening der på torsdager kl 1915, og det hadde jeg tenkt å komme på. Må jeg ringe og melde oss på ,eller bare møter man opp ?
  Vi driver også med båndtrening.Det går greit når vi er alene, men så snart det kommer noen, er det å kaste seg iveg.Og det ender med oppkast og trasighet.Har nå kjøpt en sele, for å se om vi kan " temme " Vinur i den, før vi går over til bånd. Ellers har vi også vært på bytur i dag, med litt handling og ærend, og Vinur har ligget i bilen, ikke en lyd å høre.
  Vi får prøve å treffes en dag. Det hadde vært morro.

  SvarSlett
 2. På valpetreningen er det bare å møte opp. Tror den begynner igjen neste torsdag. Da kommer vi også, selv om Odin er litt liten ennå. Gleder meg til å treffe Vinur og dere :-)

  SvarSlett
 3. Dere er såååå flinke Ellen!! Ja det er bare å venne seg til å ha to hunder, de må være med overalt , hehe! Draumur har ihvertfall STORT potensiale til å bli en fantastisk agility hund! Husk bare å høre på trenerene å ikke gjør feil, det kan skade treningen senere..Visst du har lyst til å konkurrere en gang altså, ellers er det jo ikke så nøye ;) Men med den raseren så håper jeg du hiver deg på "bølgen"!

  SvarSlett
 4. Fant ikke noe program for årets trening på hundeklubben, så jeg ringte.
  Valpetreningen starter allerede i morgen, 6. jan., så det var bare å møte opp.
  Vi møter opp der, og håper å treffe dere og mange andre.
  Gleder oss !

  SvarSlett