Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 9. januar 2011

Gutter som koser seg !!

Hei, her er det to gutter som koser seg i snøen. Nå har det kommet masse snø, og Odin vil helst ikke være inne i det hele tatt. Denne dagen var det mye snø, så det var godt å få med seg Draumur til å brøyte litt veg.
Om vi ikke passer på med en gang de går ut, er de på jordet og leker seg i snøen. Den minste som den største..

Noen ganger blir Odin nesten borte i snøen. Teknikken er da å hoppe opp og ned mange nok ganger til man kommer seg igjennom skavelen. Så er det full fart inn i neste snøhaug.
Blir nesten en snømann selv :-)
Ikke bare den yngste som elsker snøen nei..

Mye herlig lek her på Fåberg. Heldigvis er Draumur utrolig tålmodig med den lille "kleggen" som har kommet i hus. Odin henger i Draumur sitt skjegg, hans rumpe eller i skjørtene. Og der henger han så lenge han klarer... Det bromler i magen og Odin er en skikkelig tøffing..

Men Draumur som er tålmodigheten selv dytter han lett unna og fortsetter med det han gjør. Eller han rett og slett henger seg på leken. Da går det hardt for seg, ikke rart denne lille bamsen blir en tøffing. Han er en skikkelig ertekrok, og jammen er Draumur ikke eldre enn at dette er kjempegøy.

Om vi voksne synes det er på tide å komme seg inn, fortsetter leken bare inne.
Som noen av dere vet er Draumur mest glad i myke bamser( ikke rart han liker Odin :-) ) Til jul fikk han et nytt kosedyr, men Odin synes også den er kjempe morsom. Det ender ofte med en drakamp om høna. Om den ene eller den andre har den først, skal alltid motparten ha den samtidig..
Odin gir ikke ved døra og henger på så lenge han klarer. Og jammen, noen ganger er det han som går av med seieren.. .. Stakkars høne, får virkelig gjennomgå....


5 kommentarer:

 1. Herlig å lese om, og se bilder av gutta boys! Så flott at de går så godt sammen! Stakkars høna! Den ser ut som den får et kortvarig liv, hahaha. Lek i snøen er absolutt en favoritt for vår godgutt også. Han ser alltid like forundret ut når vi søker inn igjen i varmen :-D

  Herlige bilder av skjønne Odin og vakre Draumur! Like flotte begge to!

  Hilsen fra Balder og Irén :-)

  SvarSlett
 2. To vakre islendinger ! Morsomme bilder av de to og Darumur er jo bare en draum av en storebror så tålmodig og snill.

  SvarSlett
 3. Der er det to vakre gutter som har funnet tonen og koser seg:)

  SvarSlett
 4. Fiine guttene dine Ellen! Snømenn begge to! Tenker de nyter livet med all den snøen!!

  SvarSlett