Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

torsdag 13. januar 2011

Melding fra Odin

Hei alle sammen ! Verdens kjekkeste islender vil bare fortelle litt om seg selv.
Jeg er nå 10 uker, og begynner å ligne litt på en islender gutt. Ja, ikke det at jeg ikke har vært kjekk og pen før også, men man må ha noe mer !!
I dag har jeg vært på valpeslipp, og fant meg en herlig liter terrier. Hun var så morsom å leke med, men plutselig våkna "terrier`n " i henne gitt.. Litt skummelt, men kjempegøy. Jeg er nesten like tøff som en terrier, lover.....

Hjemme hos meg har jeg verdens fineste "storebror". Kan dere tenke dere noe mer morsomt enn å ta fart, hoppe opp og henge seg fast i pelsen hans.. Noen ganger klarer jeg å henge kjempelenge!!!
Også har han så flott hale !! Om man bare biter seg fast der blir det nesten som en karusell! Det gjelder bare å bite seg godt fast!
Ikke det at jeg har noe mindre fin hale da.. Sjekk den flotte krøllen da!!! Draumur har mer pels, men ikke så fin krøll da gitt!! Også har jeg begynt å få litt "skjørt": Ja, ikke så mye å skryte av ennå, så jeg kan ikke vise dere dem ennå, men bare vent :-)

"Storebror" har mange morsomme leker. Han tror han kan lure meg og gjemme dem, men jeg følger med jeg! Når jeg finner dem igjen løper jeg så fort jeg kan og henter dem, og da er det om å gjøre å være kjapp!!! Draumur er som regel like bak.
Elgen er han ekstra redd for, men noen ganger stikker jeg av med den også..
Jeg har forresten funnet ut at det er morsomt å bære ting rundt omkring i huset. Jeg går inni poser og vesker. Henter alt jeg kommer over og bærer det litt rundt omkring. Spennende å se hvor mye matmor og matfar må lete før de finner alt jeg har gjemt!
Men det er også slitsomt å være 10 uker.. Trenger liksom å slakke`n litt en gang iblandt. Da er det så godt å hvile på en skulder.. Ah...... Herlig, trygt, godt og varmt!
Men det skjer så mye spennende om dagen. Du skulle sett, plutselig fikk jeg de herlige parabolene til ører. Dægen, så ut som en ...ja, nesten en slik islender hund.... Coolt!!!

Jeg er kjempeflink til å være alene hjemme noen timer. Da ligger jeg på kjøkkenet, og oppå den deilige puta mi får jeg låne ei badekåpe som lukter matmor.. Hu er snill, låner bort klærne sine for at jeg skal sove..Og gjett, det funker.. Legger meg bare godt inni en av armene, og da blir jeg så veldig trøtt....

Men nå om dagen er matfar hjemme, så vi kan kose oss hele dagen..

Draumur prøver å lære meg å tisse ute, men det er så vanskelig å huske på. Akkurat som det bare kommer når det kommer..... Jeg fikser det når jeg er ute, det er jo så mye fin snø og tisse og bæsje på!!! Så får den så fin farge :-)

Jeg klarer å holde meg ganske lenge nå, men de forstår ikke når jeg ikke klarer å holde meg lenger.. Det må jeg lære dem.

Jeg skal bli like flink som Draumur når jeg blir stor, bare vent!!
I dag fikk jeg bitering også, den er skikkelig kjekk å sette tennene i. Og sjekk de flotte parabolene mine !! Hmmm, skal bli morro å bli en Islender mann etterhvert. Særlig når man er så tøff som meg..
Ha en fin dag alle sammen, vi "snakkes"

6 kommentarer:

 1. Så kjekt det var å høre hvordan du har det Odin :-) Jammen er du heldig som har en sånn flott og grei storebror. Og når du får låne både skulder og badekåpe, ja kan en ha det bedre? Tror matmor og matfar er kjempeglade for at akkurat du har flyttet inn hos dem :o)

  SvarSlett
 2. Så fint du har det om dagen, Odin - høres ut som om du har kommet deg på rett sted, ja..også har du en sånn herlig storebror!! Vi gleder oss til å høre mer i fra deg, vi...

  Hilsen Snorre og Dimma

  SvarSlett
 3. Så koselig å lese om dagene i ditt nye hjem Odin:o)
  Du har verdens vakreste fjes, ører og ikke minst krøll hale...også har du verdens kjekkeste bror, for han har vi truffet:o)))

  Matmor og matfar er nok riktig så stolte av deg, det har de all grunn til å være også, fordi der er bare en Odin..og det er deg!!!

  SvarSlett
 4. Neimen, hei på deg Odin!

  Morsomt å høre hvordan den karen har det. Ja, for nå begynner du å bli litt kar synes jeg. Skikkelig tøff med paraboler, også den flotte krøllehalen da.

  Flott at du har Draumur å se opp til. Han er en flott kar han også. Fint at du lærer han litt om å dele på godene. Kan skjønne at du har lyst til vise hvor flink du er til å bære og gjemme bort ting for de andre. Hvordan skal de ellers skjønne hvor smart du er?

  Matmor og matfar høres ut som noen go'inger begge to. Akkurat sånn som det skal være.

  Gleder meg til å høre mer fra deg unge mann. Det får meg til å tenke tilbake til min egen ungdom. Ung er jeg fortsatt, bare litt mer moden sier matmor. Vet ikke helt hva det er, men hun smiler, så jeg tror det er bra :-)

  God helg fra Balder på Tysnes
  Matmor hilser også :-)

  SvarSlett
 5. Så morsomt å se bilde av gutta i avisa i dag.
  Det er noen riktig sjarmerende boyser.
  Det ble desverre ikke noe av bildene jeg tok, da blitzen ikke løste seg ut.
  Vi får prøve igjen senere.

  SvarSlett
 6. Takk, ja ja, om det ikke ble bilder denne gang, får vi prøve neste uke.. Kasnkje vi husker kameraet også :-)

  SvarSlett