Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 3. januar 2016

Nytt år med nye utfordringer...

Ja ikke før vi er inne i det nye året, før Therron møtte en ny stor utfordring... Nemlig konkurransestart. Da passet det med et uoffisielt agilitystevne i Kongsvinger, der vi kunne få to agilityløp og ett hopp løp på samme dag...
Vi tok med oss Odin, han trenger å trene på innestevner...Snorri ble hjemme. Han er skadet også.. Etter en betennelse i et sår under poten, og Snorri sin ivrige og hardhendte jobb for å dra av bandasjen, resulterte i at han dro av all hud på ulveklørne. Dette ble betent( selvsagt.Snorri er jo en storsleiker når det gjelder sår.) Vi har derfor jobbet hardt med sårbehandling( bandasjering, salve, fotbad etc.etc) men er redd ulvekloa går etter jul, men vi jobber så godt vi kan med å holde det i sjakk.

Tidlig i går morges reiste jeg og de to gutta mot Kongsvinger. Kjente jeg var spent... Selv om Therron er en racer på trening, så veit man aldri om de tåler "trøkket" i en hall. Det er mange inntrykk som skal fordøyes og takles.. og attpåtil prestere på banen selv..

Første var et agilityløp...
( takk for bildene Marte Line og Thomas.. de er litt mørke og grå, men slik blir det i hall-lys og lange avstander..)

Jeg satte Therron på start og gikk fra som vanlig.... Ga startsignal.... og der løp Therron rundt første hinder og kom til mor..... Dette var litt skummelt mor..( wow... dette ble spennende)
Ikke veldig høy og mørk nå nei....
Satte han tilbake på start.. og jobbet på nytt.. Litt "lav" gutt, men forsto jo nå at det var agility vi dreiv med... litt usikker men fulgte godt med... En skikkelig tøff slalominngang, men mor har bestemt seg for å ikke handle enkelt.. her skal vi bruke det vi kan.. altså bakbytte før salom.. og det fiksa han !!! Stolt... så kom brua. ha,ha,ha, den var dritskummel... han krabba omtrent over.. ja til han kom på feltet.. da stoppa han og hoppa over ..ha,ha,ha,

men med litt kreative løsninger kom vi i mål... og Therron hadde fulgt meg rundt... supert!!!

Ikke lenge etterpå så var vi i gang igjen.. Nå merket jeg at han var litt ivrig i kroppen... Nå visste han hva han skulle.... Jeg tar samme start. og her har vi en gutt som er litt høyere og mørkere kjenner jeg... han imponerer stort til å være fersk: Her begynner det å skje noe..

Her er linken til løpet vårt...
Synes ikke dette er verst.

https://www.youtube.com/watch?v=IB6QRybMWkI


Å få plassering her er ikke så verst.. 17 plass med 17,59 feil. ( en i slalom og sikkert felt på brua) og litt tidsfeil..men dyktig gutt.. Nå ser det ut som om han begynner å våkne litt

Så skulle Odin gå.. han sliter med farta når han er inne. All energi går med på å være i hallen... Som dere hører på filmen til Therron så heier han hele vegen...Men allikevel ikke så "på vakt" som han pleier å være i hallen... litt kjedelig når jeg veit hva han kan , og farten han pleier å ha.. men slik er det.. ble en slalomfeil og lett ukonsentrert... så 11 plass... ( og ikke tidsfeil !!)
felt har han i hvertfall..

Holder det med ei tå eller??( runde to)

Så var det laaang ventetid så alle de store fikk gå...
Nå var det hopp... Begynte lillegutt å bli for sliten?? Iveren kjentes i kroppen.. viljen er der i hvertfall. det er lovende.. Ny start.....wow, her var det gutt med fart...:-)
morsomt.. mor tatt litt på senga..og imponerende, feilfritt og 8 plass !! ( og her er det landslagsløpere folkens) Therron holder fortsatt noe igjen, og men det som er godt er å vite at han har mer å gå på.. masse mer.... Gutten var ennå høyere og mørkere denne runden.. se her:

Tror at en dag i hall, og tre løp tok på.... for når vi skulle hjem så nektet han ut av buret.. ( ikke f.... om jeg orker en runde til...) Nei da kjekken.. nå skal du i bilen og hvile.....
Et fantastisk arrangement hvor lillegutt fikk vist at han er akkurat så høy og mørk som jeg ante.. Dette skal bli morsomt fremover..
Så må jeg fortelle at Odin gjorde et fantastisk hoppløp ( må ikke glemme han heller da..) 8 plass med 0 feilpoeng.. endelig fikk han det ut i hall også..

Så må jeg legge til litt flere bilder av alle gutta....

Gutten som liksom skal være i ro..
 Flott profil :-)

Her konkurrerer de om oppmerksomheten når mor har med kamera
Snorri elsker snøen
og elsker pinner... Da ser man virkelig hvilke krefter som rår..
 men aller helst base i snøen.....deilig å avkjøle seg..
 Lillegutt i farta
 Eller rett og slett stå og se pen ut
Stolt av gutta mine.. :-) selvfølgelig..
Nå er vi i gang med 2016 og tenk hvor mye morsomt vi skal rekke i løpet av dette året....


Det har også kokt litt på fuglebrettet i jula.. men å fotografere fugler sammen med bikkjer.. ha ha,ha utfordring..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar