Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

søndag 18. mai 2014

Agilitysesongen er i gang

Ja,ja, plutselig var vi i gang igjen. Det var meldt bøttende regnvær og inspirajonen var ikke akkurat på topp.
Lenge siden forrige konkurranse og med kaldt og vått vær.. æsj....
Men som en ekte agilitydame måtte vi bare reise i veg...Vi pakka bobilen med pledd, jeg hadde i hvertfall 3 sett med regnklær med meg, 6 par ull-knestrømper, fjellsko for vått gress, og nok jakker. Var nok en 3-4 det også. Ikke minst spurte jeg nok 10 ganger om vi hadde nok gass med oss for oppvarming. Fryse er det værste jeg veit, så her får man sikre seg så godt man kan.
Gubben rista nok litt på hodet og var nok lei maset etter "nok gass", men tar tålmodig i mot..
Etter som vi nærmet oss helga, snudde det og det var i hvertfall meldt oppholdsvær. :-)

Her var ikke konkurransemoduset slått på ennå. Vi parkerte og hadde en hyggelig kveld ved siden av banen.. var liksom ikke helt "på".... ja,ja...morgendagen kommer vel...

Nydelig vær, og kjærringa var nesten klar..
I fjor var jeg litt i tvil om jeg hadde gått opp litt for fort. synes klasse to var vanskelig, og vi hang litt på etterskudd.
Målet for sesongen er å klare napp i klasse to med Odin...
Vi starter første løpet, agility 2 med Odin, og vips..... seier i klasse 2, dette var da helt fantastisk...imponert over både kjærringa og bikkja egentlig...
Se på stolt gutt!

Jeg har valgt å flytte Snorri opp i klasse 2 i hopp. Lange strekker er ikke fordel for en liten islandshund. Derfor ble det debut i klasse to for knerten også..

Målet for sesongen til Snorri er å komme opp i klasse 2 i begge greiner, mangler ett napp i agility.
Vi startet med ett agilityløp.
Med kun ett riv som handleren virkelig har skyld i, gikk dette også over all forventning allikevel. Snorri løper og hopper som en helt....

Så var det hopp i klasse to.. Det hadde jeg en løsning jeg tenkte var lur.. ja som viste jeg at ikke var så innmari lur i kombinasjon med hans store fart. Jeg rakk et "halvt" blindbytte, ( rakk ikke over i rett linje) og vips ett riv. Ellers helt supert..dårlig valg av strategi..( men 6 plass lell)

Så skulle Odin ha et hoppløp. Ha,ha, for en kaos.. Rett og slett kaos... Jeg var alltid på feil sted, ikke der jeg hadde brifet, vare på feil side av tunellen, sto på feil sted, kom feil ut.. ja dette var bare tull...
Men prøvde å ha det gøy lell, om alt var bare tull.. Ikke Odin sin feil nå nei... kun handleren som var sliten og manglet fullstendig konsentrasjon...( det hadde regnet, jeg var kald, sur og sliten)

Så en ny dag.. sliten før jeg får begynt... dette blir lovende.
Nytt kaosløp med meg og Odin. Denne gange var han medyldig......ha,ha,ha, hoppet over en pinne i slalomen.. ja,ja, dette kan bli en laaang dag..

Snorri i agility, FEILFRITT og 4 plass. NAPP !! og ikke minst napp! Mål oppnådd......opp i klasse to neste helg...( ble et godt diskløp i hopp takket være meg selv... men det snakker vi ikke høyt om)

Siste løpet til Odin... denne banen hadde jeg IKKE tro på... denne var vanskelig.. Så nå fikk vi bare nyte og gjøre så godt vi kan... dette må gå dit høna sparker..

Men for et løp!! Odin løp som en gud, for en fart, og jeg rakk faktisk det jeg hadde brifet. Et sted som ikke var vanskelig, dro jeg han utenfor et hopp. Raskt vurderte jeg 5 feil eller disk... nei ikke noe stopp her nei, løp på, fort ,fort.... herlig.. resten feilfritt. Må være tidenes diskløp for oss....
Kjempeherlig å kjenne at man får til det man ikke hadde tro på....
( Fikk tom. skryt av noen ukjente for fantastisk løp, gøy!)

Kort oppsummering: oppnådd målet for sesongen...HERLIG!! bare kos resten..
Snorri skal få være med å feire han også... fikk sokker og biteleke han også... og endte med en disk, en 4-6 og 8 plass i stor... Jeg er imponert....

Nå er det snart ny helg... Er litt mer i farta nå kjenner jeg selv... Gleder meg til fortsettelsen. Snorri er påmeldt i klasse 2 og nå skal vi leke oss og ha det gøy!!!
2 gutter i klasse 2.. flinke dere er!!

 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar