Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

onsdag 22. august 2012

Gratulerer med dagen Snorri!!

Tenk, nå er kjekken 1.år allerede! Jammen har tiden gått fort. Her er det første møtet mellom gutta våre.
Etter to uker kunne vi reise til Kristiansund og hente Eldhusets Snorri.
Tenk hvor liten og skjønn han var:
Liten tykk mann egentlig.... Men det går så veldig fort. Det har vært mye vi har vært gjennom på dette året. - Mye forskjellig trening i brukshundklubben - agilitytrening( mye lek og morro, men nå begynner alvoret...;-) ) - bobiltur i sommer - fortuet en tå som tok lang tid for å gro( med denne gutten skjer det meste) - en tannoperasjon( etter at det hadde falt av en bit, sikkert etter lek) - BIR valp 4 ganger - Vært på Islandshundtreff med utstillingstrening og agility - besøkt masse hyggelige hunder rundt omkring.. Snorri elsker andre hunder. - Snorri har jobbet som besøkshund og belønningshund på skolen. - og avslutter det første året med å vinne storcertet på spesialutstillingen 2012 For et år!!
Ellers har Snorri vært med oss på alt vi har vært med på. Odin og Snorri er kjempekompiser, og har stor glede av hverandre.
Skal jeg beskrive bursdagsbarnet, må det være: - to hastigheter: full fart eller nede på lading - godt lynne - elsker å leke - elsker å være med på alt mulig - elsker mat - liker ikke at vi nyser - livsglad - lydig - kraftig kar - kjekkas - ledningskutter. ( han synes kabeler er best i 10 cm. lengder, også PC,kabler) - og tydeligvis en kjekkas også for dommer`ne
En skikkelig flott 1.åring som elsker livet... Gratulerer med dagen Snorri! Vi hilser også til alle de andre : Både Prins, Gizmo og Sol som vi har hilst på, og de andre som vi dessverre ikke har møtt ennå. Gratulerer med dagen alle sammen!!!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen, Snorri :o)

    SvarSlett
  2. Trodde jeg hadde gratulert Snorri gutten med dagen :(

    GRATULERER SÅÅÅÅ mye med dagen på etterskudd :D

    SvarSlett