Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

fredag 26. november 2010

Veslegutten hjemme igjen.

Rart hvordan man tilrettelegger livet med hund. Draumur har vært hjemme hos min mamma og pappa siden mandag. Jeg skulle ha en operasjon, og det passer ikke noe særlig med hund på hverken sykehuset eller hotellet.
Så da kjørte jeg hjem både hund og utstyr på mandag.
Både mamma og pappa er kjente, så det gikk jo over all forventning. Savnet meg egentlig ikke så mye i det hele tatt når jeg reiste ( sukk....)
Vi kom hjem i går, og i dag kom de hjem igjen med veslegutten... Det var sååå deilig å få han hjem igjen. Og gutten har ikke lidd noen nød, det skal være sikkert. Iløpet av 4 døgn var nye "koserutiner" innarbeidet :-)
Da snakker jeg om å få slippe å ligge i bur, men kanskje midt i dobbeltsenga !!, en liten sukkerbit til "morrakaffen", osv.osv. At gutten har hatt det bra er det ingen tvil om...
Han har visst mast litt om kvelden, sånn ved halv seks tiden.... og det er jo tiden for den vanlige trening turen, agilitytreningen eller dressurtreningen. Men når de forsto hva det var, kunne de slappe av, ingenting som var galt med gutten i hvertfall.
Nei da, gutten er i full vigør, og har hatt en herlig ferie.
Han løp helt villstyring når han kom ut av bilen her hjemme igjen.
Men det er bare så deilig å ha Draumur hjemme igjen, er nå her han hører hjemme..
Men jammen er jeg glad for at jeg har noen som kan hjelpe oss når det trengs...
Tusen takk mamma og pappa !!!

3 kommentarer:

  1. Høres ut som det er en islending du har ;-)og typiske "besteforeldre" som reserve hjem :-)Ingen tvil om at gutten din har hatt det bra. Håper alt gikk bra med deg og. God helg!

    SvarSlett
  2. Ja, alt har gått kjempebra. Nå er det bare den værste jobben igjen, det å sitte helt i ro og ikke gjøre noe som helst........Ille!!!!! Midt i opptrening av agility, skiføret er her og alt... Men jeg skal sitte stille, heeeelt stille :-) I hvertfall noen dager.. MEn det blir nok ikke skigåring før etter jul....

    SvarSlett
  3. hmmm, liker du å følge med på tv-sporten så er det nok mulig, men hvis ikke kan det å ikke gjøre noe bli veeeeldig vanskelig ja. Ta det som en utfordring og nyt det å være "dronning" en stund så skal du se det går bra og så blir det så mye bedre etterpå :-)

    SvarSlett