Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

onsdag 1. september 2010

Så endelig en dag "uten trening", bare med kos.

I kveld tok jeg og Draumur oss en tur til Kroken. Et hyggelig turområde som brukes av mange. Her er det joggere, syklister, turgåere, de som mater ender, de som bare vil gå en hyggelig tur, ja og vi som lufter hundene våre.. Her går du aldri alene, men samtidig er området såpass stort at du får følelsen av å gå alene likevel...
Tok med kameraet denne gang, selv om jeg holdt på å miste lyset allerede i starten av turen....
Se bare her hvor flott det er her:

Hester var noen store og rare dyr. Draumur var så interessert, men heldigvis ikke redd. Og ingen bjeffing :-)!

Kom igjen da, de går fra oss !!!


Legg merke til han som sitter stødig som en prest og ser på endene.... Uten en lyd satt han og bare kikket: Endene ble nysgjerrige, og kom ganske nær.
Så forsvant lyset i skogen.
Med langline blir det mye løping, og sjekking av alt som kunne finnes rundt omkring hver stubbe og stein. Ikke noe må ligge uoppdaget.

Og ikke noe er som en skikkelig gnikke runde i mosen.
Bare ligge på ryggen i mose og lyng og gnikke så hardt man bare kan..
Herlig !!

Er innmari flott her, like ovenfor hoppbakken.
Har mistet lyset, men dere får bruke fantasien på hvor flott det er i dagslys :-)
Draumur elsker å løpe rundt i skogen.


Her er det noe vi følger med på.
Ser i hvertfall skikkelig konsentrert ut.


Det er utrolig deilig å ha en slik rusletur om kvelden hvor det eneste målet er kos og hygge. Ingen trening, ingen krav annet enn kos, kommunikasjon og nytelse.
Det er rekreasjon for begge de to som holder retningen i hver sin ende av langlina.
Draumur har lært meg å nyte roen og "eget selskap"på en slik rusletur som i dag. Behøver ingen annen samtalepartner enn min trofaste lille venn. Opplevelsen deler vi undervegs, og viser gleden over bare å være der sammen.
Slik skal det være !
3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en deilig kveld Ellen..Er det ikke fint å ha en bestevenn som alltid er villig til å være med på tur`? Å så sette de såå pris på det!!

  SvarSlett
 2. Herlig med sånne turer - vi elsker å ha sånne turer. Må innrømme at de blir best hvis kamera er med...Glem lyset - bildene fantastiske!

  Tenk at Draumur ikke reagerte på hestene! Snorre og Dimma bjeffer som bare det når dem ser hester...slitsomt...Dimma var med på tur til gamlebyen i Fredrikstad hvor det var egen andedam..ho sattmest og så nysgjerrig på den - kome ikk eet knyst! Så ender er hverken farlige eller trenger og gjetes..:-)

  Draumur vokser seg til og blir en vakker islender-gutt!!

  SvarSlett
 3. Draumur blir en flott mann ( etterhvert) Nå er han syk, har fått en halsinfeksjon. Men han vokser til, og blir mer og mer en del av "familien" Det siste nå er at han gjemmer seg om kvelden for å få ligge inne hos oss. Jeg må ofte dra han ut fra under senga. Der ligger han helt stille, og håper at det snart går over...:-) Men forløbig har jeg vunnet og han ser at slaget er tapt.
  Ok, inn i buret da... Ellers har jeg en til i dobbeltsenga. Draumur elsker nemlig å ligge på ryggen og sove i senga vår.

  SvarSlett