Velkommen til bloggen min

Hyggelig at du kikker innom.
Denne bloggen ble startet i april 2010 etter kjøp av vår første islandshund Draumur, og blir til mens jeg går.
Den handler mye om våre hunder, og det vil jo selvsagt handle om hverdagens gleder og bekymringer.
Velbekomme!!
Ellen

mandag 23. august 2010

Mandagstrening 1

Hei, siden jeg nå har denne bloggen, tenkte jeg at jeg skulle bruke den som en slags treningsdagbok også. Kan kanskje være utrolig uinterresant for dere andre, men da får dere bare hoppe over alt det står mandagstrening og lydighetskurs på.
Mandagtreningen er kun 30 minutter, men inneholder akkurat det vi trenger, nemlig sosialisering.
I dag var målet å komme inn til de andre hundene uten bjeffing, og skulle tro han visse hva jeg ville. Ikke en lyd helt fram mot de andre hundene. Ei spurte om vi hadde kutta stemmebåndene i dag :-)
Men, så kom det noen etternølere, og de måtte han si ifra til, veldig.
Trening med 10-12 hunder var en kjempeutfordring.
Draumur var kun fokusert på de andre, og hørte ikke mye etter.
Kan sitte, på plass, komme på tilkalling, ligge etc. her hjemme.
Men i dag var det helt borte. Ikke hørte han, ikke fikk han sjekke tenner( da var han bare kjempestressa), og ikke kom han på tilkalling( og det vi egentlig elsker over alt på jord...)

Men vi er i gang, og tror på at det nye miljøet og de 10 nye treningskameratene gjorde at det ble for mye for en liten stakkar :-)

Men vi må ikke glemme hovedmålet denne gang, som var å komme helt frem til de andre uten bjeffing.. Mål oppnådd. Så nå kan vi bare glede oss til neste kurskveld med lydighet på torsdag.

1 kommentar:

  1. Jeg synes du skal være kjempe fornøyd med at målet ble nådd!! Selv om han ikke var så konsentrert! Det komme etterhvert!!

    Helt vanligt at de ikke klarer å konse når det er 10 fremmede hunder rundt en! Ble sikkert litt usikker og ukonsentrert du også av alle de fremmede, så kanskje dere påvirket hverandre litt? Masse lykke til fremover, spennende å følge med!!

    SvarSlett